SafetyRespect Academy

SafetyRespect Academy

Rätt kunskap ger säkrare fallskydd

Att arbeta på höjd kan vara farligt – därför är det viktigt att ha kunskap om riskerna och hur de kan förebyggas. Med kurserna i SafetyRespect Academy hjälper vi dig att skapa en säkrare arbetsmiljö.

Genom SafetyRespect Academy lär vi ut hur våra produkter ska användas, allt från det kollektiva till det personliga fallskyddet. Vi hjälper dig att hitta den utbildning som är relevant för ditt projekt eller den kombination av kurser som passar bäst för ditt företag eller din arbetsplats.

Våra utbildningar länkas samman i en webbaserad utbildningsplattform – Academy Portal. Där kan du ta del av kursmaterial, se dina certifikat, och i vissa fall också genomföra utbildningar. I utbildningsportalen är materialet alltid tillgängligt.

I alla kurser, utom den webbaserade introduktions­kursen, får du som deltagit ett digitalt certifikat vid godkänt resultat. Certifikatet gäller i tre år och finns tillgängligt i vår webbaserade utbildningsportal. Där har du också tillgång till allt annat material som rör kurserna – dokumentation, tester och certifikat.

BOKA UTBILDNING
Mejla till academy@safetyrespect.se eller ring 08-584 90 400 för att boka din utbildning. Du kan också vända dig till hit om ditt företag har behov av en skräddarsydd lösning, utbildning på annan plats eller i större grupp.

 

Ladda ner produktblad för SafetyRespect Academys kurser