Jobba hos oss

Vill du också arbeta med att skydda liv? På SafetyRespect går vi till jobbet varje dag för att byggarbetarna ska kunna jobba säkert och komma hem till sina familjer. Vi är ett ambitiöst företag där du får möjlighet att jobba med ett glatt gäng kollegor med god kamratanda och där varje individ värdesätts. Se våra lediga jobb här under och skicka gärna en ansökan med CV och en personlig beskrivning till oss.

INTRESSEANMÄLAN
Om inte någon av ovanstående tjänster stämmer in på dig så är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Mejla ett CV och personligt brev där du berättar om vad du skulle kunna bidra med på SafetyRespect till info@safetyrespect.se

OM SAFETYRESPECT
SafetyRespect Skandinavien har idag ca 70 medarbetare fördelat på följande orter: Oslo, Stockholm, Östersund, Göteborg och Malmö. Vi är ett entreprenörsdrivet företag med hög intern kompetens som tycker att det är viktigt med glädje på jobbet. Bolaget är på stark frammarsch och räknar med att fortsätta växa i såväl Norden som övriga Europa. Vi är ett härligt och motiverat gäng med en stor portion humor vilket skapar både engagemang och god stämning. Vi brinner för våra produkter och jobbar kundorienterat för att fortsätta vara framgångsrika på marknaden.