Fallskyddsexpert med helhetslösning

Med SafetyRespect får du mer än bara fallskyddsprodukter – du får en expert som står vid din sida i varje steg. Vi hjälper dig att ta kontroll över fallskyddet i varje steg av byggprocessen.

Fallolyckor är en av de vanligaste orsakerna till skador och dödsfall i byggbranschen. Därför är vår viktigaste uppgift som fallskyddsexperter att skydda liv. Med rätt kunskap och smarta produkter är vi övertygade om att det går att skapa en positiv förändring.

Vi har både fallskydd och fallskyddsutbildningar för alla typer av byggprojekt. Vi är med i hela processen och genomför beräkningar, tar fram dokumentation, levererar fallskydd och utför säkerhetskontroller. Alltid med fokus på att du ska få den bästa lösningen för ditt projekt.

Eftersom produkterna tillverkas i vår egen fabrik, och vi själva har hand om hela processen från försäljning till montage och logistik, så har vi alltid nära till dig som kund. Vi jobbar efter att utveckla både våra produkter och arbetssätt i takt med dina behov. Vår förhoppning är att du märker det i kontakten med oss, vid varje tillfälle, i varje steg.

Fallskyddsanalys SafetyRespect

UTBILDNING

Att arbeta på höjd kan vara farligt – därför är det viktigt att ha kunskap om riskerna och hur de kan förebyggas.

Genom kurserna i SafetyRespect Academy lär du dig mer om fallrisker och om hur våra produkter ska användas. Våra anpassade utbildningar innehåller bland annat lagar och regler, teoretisk och praktisk kunskap samt hantering och kontroll av utrustningen.

Du som deltagit får ett digitalt certifikat vid godkänt resultat. Du har alltid tillgång till ditt certifikat och annan kursdokumentation i vår webbaserade utbildningsportal.

SafetyRespect Academy

PERSONLIGT FALLSKYDD

Personligt fallskydd används vid montage av det kollektiva fallskyddet eller när det inte finns någon annan fungerande fallskyddslösning.

Vi har färdiga kit som är anpassade för olika situationer i byggprojektet, till exempel för arbete på tak, valv eller från en mobil plattform. Du kan också sätta ihop en egen lösning ur vårt utbud av enskilda produkter.

Alla delar i vårt personliga fallskydd är anpassade för byggbranschen, har hög kvalitet och uppfyller den senast uppdaterade EU-förordningen om personlig fallskyddsutrustning.

Personligt fallskydd SafetyRespect

KOLLEKTIVT FALLSKYDD

Vid byggnadsarbete där det finns risk för fall ska man i första hand välja gemensamma skyddsåtgärder – kollektiva fallskydd.

Vi har ett stort sortiment av produkter inom kollektivt fallskydd och utvecklar ständigt nya lösningar som är anpassade för olika byggmetoder. Våra produkter är enkla att använda, utan att kompromissa med säkerheten.

Tillverkningen sker i huvudsak i vår egen fabrik, vilket skapar flexibilitet, kontroll på kvaliteten och möjlighet att styra kapaciteten. Försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar sker via våra egna depåer. Allt detta skapar en närhet till dig som kund. Vi ser dina behov och kan utveckla bättre lösningar för dig.

Kollektivt fallskydd SafetyRespect_5654x