SafetyRespect skyddar liv med fallskydd på brobyggen

SafetyRespect skyddar liv med fallskydd monterat på ett flertal broar som byggs runt om i Europa och Nordamerika. Våra flexibla infästningslösningar gör det möjligt att montera kollektivt fallskydd på de flesta brokonstruktioner. Här följer några exempel på några av våra senaste projekt.

Motorvägsbro över floden Neries i Litauen

Det byggs en ny motorvägsbro över floden Neries i Litauen där totalt 715 meter fallskydd är monterat. Kunden Kanu Tiltai valde en lösning med Tving 550 som infästning för att kunna flytta med i de olika gjutstegen. De valde SafetyRespect för våra olika lösningsalternativ och den dokumentation vi levererar.

Fallskydd på motorvagsbro över floden_Neries i Litauen


Motorvägsbro i Litauen

Det är stora infrastrukturprojekt i Baltikum och här är en motorvägsbro där fallskyddet monteras på armeringen innan brobalkarna monteras. En bra relation med kunden UAB Tilsta gjorde det möjligt att testa denna nya metod för montage.

Fallskydd motorvägsbro Litauen

Fallskydd motorvägsbro Litauen


Motorvägsbro i Colorado USA

I Durango, Colorado USA, byggs det en ny motorvägsbro där SafetyRespect har levererat det temporära fallskyddet. Fallskyddet monteras med ett specialfäste på konsolerna till broplattformen. Vi sålde skyddet via White Cap till kunderna Lawrence Construction Co. och RS&H Inc, som var med under framtagningen av lösningen.

Fallskydd motorvägsbro Durangong, Colorado USA

Fallskydd motorvägsbro Durangong, Colorado USA


Högbana i LA USA

På världens femte största flygplats, Los Angeles International Airport, byggs just nu en högbana för att transportera resenärer mellan terminalerna. Vi på SafetyRespect är stolta över att vara leverantör av fallskyddet till projektet. Byggprojektet kommer att pågå fram till 2022 och systemet kommer att vara i drift och öppna för persontrafik under 2023.

Fallskydd på bro för tågbana, LA USA

Fallskydd på bro för tågbana, LA USA

Fallskydd på bro för tågbana, LA USA