2020-09-17 VEIDEKKE VÄLJER SAFETYRESPECT

Ett av Skandinaviens största bygg- och anläggningsföretag, Veidekke, har valt att ha SafetyRespect som leverantör av fallskyddslösningar. Det innebär bland annat att Veidekkes byggen i Sverige och Norge använder kollektivt fallskydd från oss, samt att de har tillgång till alla andra tjänster som ingår i vårt helhetserbjudande.

På ett av Veidekkes byggen i Sverige, projekt Nätet i Lund, jobbar Jörgen Olsson som platschef. Han har jobbat på Veidekke i tio år och har haft kontakt med SafetyRespect under hela den tiden.

– Vårt samarbete med SafetyRespect har varit bra. Vi får hjälp även med sådant som kräver speciallösningar och känner att vår kontaktperson är lösningsorienterad och bryr sig om oss som kund.

Till projekt Nätet har SafetyRespect levererat fallskydd till bjälklagskanterna samt montage av fallskyddet. I SafetyRespects erbjudande ingår, förutom produkter och montage, allt från utbildning och rådgivning till projektering och support. När fallskyddet väl sitter på plats på bygget kan vi också hjälpa till att genomföra säkerhetskontroller, så att våra kunder har kontroll över fallriskerna under hela byggtiden.