2020-09-15 VI HJÄLPER DIG TA KONTROLL ÖVER DITT FALLSKYDD

Om du vill ha koll på fallriskerna på ditt bygge under hela projekttiden är regelbundna kontroller av fallskyddet en viktig pusselbit. Både det kollektiva och personliga fallskyddet kan behöva ses över.

Med vårt system för säkerhetskontroller, SafetyCheck, får du en checklista för att enkelt utföra en digital skyddsrond på bygget, med fokus på fallskyddet. På så sätt upptäcker du eventuella fallrisker innan olyckan är framme.

Gör du en SafetyCheck i vår app kan du lägga in bilder och text direkt från telefonen, för att dokumentera eventuella brister och åtgärder. Du har dessutom tillgång till projektdata och kontaktpersoner och kan enkelt dela dokumentationen med dem som är berörda.

Appen är också användbar för dig som hyr personligt fallskydd av oss. Mycket av den personliga fallskyddsutrustningen måste besiktas med 12 månaders intervall och med SafetyRespect-appen kan vem som helst kontrollera besiktningsstatus på produkterna i vårt PFP-sortiment. Det är enkelt att göra, antingen genom att skriva in eller skanna produktens unika id-nummer. Är du inloggad och har rätt behörighet kan du även utföra besiktningar av personligt fallskydd direkt i appen.

Appen är gratis att ladda ner och kan användas av alla på bygget.

Säkerhetskontroll byggarbetsplats