2020-04-01 VI HÅLLER IGÅNG LEVERANSERNA ÄVEN I VIRUSTIDER

Bild på SafetyRespect-medarbetare som hanterar en leverans av fallskydd.

Den senaste tidens dramatiska utveckling när det gäller spridningen av coronaviruset covid-19 påverkar oss alla på ett eller annat sätt. Byggbranschen, liksom många andra branscher, ställs inför nya utmaningar. Vi på SafetyRespect gör vårt yttersta för att ni som kunder inte ska drabbas av leveransproblem – vi vill att era projekt ska fungera som planerat.

Trots att SafetyRespect verkar på en internationell marknad är vi relativt opåverkade och har god kapacitet att snabbt leverera hela vårt erbjudande av fallskyddslösningar. Vår egen produktion och våra leveranser fungerar i stort sett som vanligt, våra montageteam monterar och våra fallskyddsrådgivare hjälper fortfarande er kunder med bra lösningar. Så vill vi fortsätta.

Vi tror på en nära och öppen dialog med er som kunder för att kunna begränsa den påverkan covid-19 kan ha på era byggprojekt, och för att snabbt kunna ställa om i planeringen om det skulle krävas. Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar kring leveransen av ert fallskydd.

Vi har självklart vidtagit en rad åtgärder för att begränsa hur vi påverkas av virusutbrottet och vi följer myndigheternas rekommendationer. Nu hoppas vi att den mest akuta situationen snart är över och att vi snart är tillbaka i en mer normal situation.