WE SAVE LIVES - SAFETYRESPECT

Fallskyddsexpert med helhetslösning

Med SafetyRespect får du mer än bara fallskyddsprodukter – du får en expert som står vid din sida i varje steg. Vi hjälper dig att ta kontroll över fallskyddet i varje steg av byggprocessen.

Vi har både fallskydd och fallskyddsutbildningar för alla typer av byggprojekt. Vi är med i hela processen och genomför beräkningar, tar fram dokumentation, levererar fallskydd och utför säkerhetskontroller. Alltid med fokus på att du ska få den bästa lösningen för ditt projekt.

SafetyRespect Academy

UTBILDNING

Att arbeta på höjd kan vara farligt – därför är det viktigt att ha kunskap om riskerna och hur de kan förebyggas. Med kurserna i SafetyRespect Academy hjälper vi dig att skapa en säkrare arbetsmiljö.

Personligt fallskydd SafetyRespect

PERSONLIGT FALLSKYDD

I vårt sortiment med personligt fallskydd finns färdiga kit för olika situationer i byggprojektet, till exempel för arbete på tak eller från en mobil plattform. På så sätt blir det enkelt att välja rätt skydd.

Kollektivt fallskydd SafetyRespect_5654x

KOLLEKTIVT FALLSKYDD

För att möta våra kunders behov av säkra byggarbetsplatser utvecklar vi hela tiden nya produkter inom kollektivt fallskydd. Vi har lösningar för de flesta situationer där det finns risk för fall.

IN EVERY STEP - SAFETYRESPECT

IN EVERY STEP - SAFETYRESPECT