2011-11-30 SafetyRespect levererar fallskydd till NCC för bygget av Facebook serverhall i Luleå

SafetyRespect har tecknat avtal med NCC Construction Sverige för leveranser av fallskydd till Facebook serverhall i Luleå. I uppdraget skall allt fallskydd levereras från SafetyRespect. Kontraktet skrivs med NCC Construction Sverige AB. Det totala ordervärde uppgår till cirka 2 MSEK. Uppdraget avser den första hallen av tre planerade i området.

Vi har varit delaktiga i processen sedan i somras säger Tomas Mann försäljningschef på SafetyRespect. Vi har projekterat fram fallskyddslösningar tillsammans med NCC för att säkerställa arbetsmiljön. Vi levererar lösningar för både taksäkerhet och för övriga fallskyddsbehov som uppkommer under byggprocessen. Vi har under året färdigställt vår produktutveckling av fallskydd gällande hallbyggnader i stål. Vår satsning på produktutveckling inom detta område börjar nu verkligen bära frukt menar företagets VD Per Ramberger.

Facebook serverhall är ett prestigeprojekt som befäster oss som viktig leverantör. Projektet stödjer vår ambition som Sveriges mest innovativa och serviceinriktade företag inom byggsäkerhet och fallskydd, säger Per Ramberger VD.