Fallskyddsmontör i Stockholm

SafetyRespect är en fallskyddsexpert med helhetslösning som hjälper företag att ta kontroll över fallskyddet i varje steg av byggprocessen. Fallolyckor är en av de vanligaste orsakerna till skador och dödsfall inom byggbranschen. Därför är vår viktigaste uppgift som fallskyddsexpert att skydda liv. Med rätt kunskap och smarta produkter och lösningar är vi övertygade om att det går att skapa en positiv förändring. Vi har både kollektiva och personliga fallskydd samt utbildningar inom vårt område vilket gör SafetyRespect till en helhetsleverantör inom fallskydd.

Om tjänsten

Vi söker dig som har viljan att lära och utvecklas inom ett viktigt område i en spännande och dynamisk bransch. Du är en trygg, händig och pålitlig person som respekterar höjder och är beredd att hugga i. Efter att du blivit fullt utbildad som montör axlar du rollen våra kunder efterfrågar – en specialist på arbeten i fallriskmiljö.

Vi erbjuder montage på plats och det är där vi behöver dig. Du arbetar primärt i ett
tvåmannalag. Vårt verksamhetsområde är byggarbetsplatser inom Stockholmsregionen såväl som övriga landet. Resor med övernattning förekommer frekvent.

Arbetet är delvis självständigt och innebär problemlösning på plats. Som montör ska du kunna hjälpa kunden med projektering inför nya beställningar, tilläggsbeställningar på plats m.m.

Ett glatt montagegäng med god kamratanda

SafetyRespect erbjuder relevanta utbildningar, marknadsmässig lön efter erfarenhet, samt möjlighet att utvecklas inom ett ambitiöst företag som är under stark tillväxt. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du påverkar din arbetsdag i stor utsträckning. Vi är ett glatt montagegäng med god kamratanda där individen värdesätts. Bli vår nya kollega och bidra till en säkrare värld!

Kompetenskrav

• God fysik
• Flytande svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift
• Gymnasieutbildning
• B-körkort

Tidigare erfarenhet inom byggbranschen som ställningsbyggnation, montage samt praktiskt arbete på tak eller liknande är meriterande. Vilja, flexibilitet och ansvarstagande är egenskaper som vi värdesätter högre än formella meriter.

Anställning

• Arbetstid: Heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till johan.lith@safetyrespect.se
Vi välkomnar gärna kvinnliga sökande. Vid frågor, ring Montagechef Johan Lith på telefon 070-630 50 93.