Fallskyddsmontör i Stockholm

Vi söker dig som har viljan att lära och utvecklas inom ett viktigt område i en spännande och dynamisk bransch. Du är en trygg, händig och pålitlig person som respekterar höjder och är beredd att hugga i. Som fullt utbildad montör axlar du rollen våra kunder efterfrågar – en specialist på arbeten i fallriskmiljö.

Vi erbjuder montage på plats och det är där vi behöver dig. Du arbetar primärt i ett
tvåmannalag. Vårt verksamhetsområde är byggarbetsplatser inom Stockholmsregionen såväl som övriga landet. Resor med övernattning förekommer frekvent.

Arbetet är delvis självständigt och innebär problemlösning på plats. Som montör ska du kunna hjälpa kunden med projektering inför nya beställningar, tilläggsbeställningar på plats med mera.

ETT GLATT MONTAGEGÄNG MED GOD KAMRATANDA
SafetyRespect erbjuder relevanta utbildningar, marknadsmässig lön efter erfarenhet, samt möjlighet att utvecklas inom ett ambitiöst företag under stark tillväxt. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du påverkar din arbetsdag i stor utsträckning. Vi är ett glatt montagegäng med god kamratanda där individen värdesätts. Bli vår nya kollega och bidra till en säkrare värld!

KOMPETENSKRAV
• God fysik.
• Flytande svenska i tal och skrift.
• God engelska i tal och skrift.
• Gymnasieutbildning.
• B-körkort.

Tidigare erfarenhet inom byggbranschen som ställningsbyggnation, montage samt praktiskt arbete på tak eller liknande är meriterande. Vilja, flexibilitet och ansvarstagande är egenskaper vi värdesätter högre än formella meriter.

PLACERING AV TJÄNST
Stockholm

ANSTÄLLNING
Arbetstid: Heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse

FRÅGOR
Vid frågor, ring tillförordnad Montagechef Robin Nilsson på telefon 070-6803016.

ANSÖKAN
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till robin.nilsson@safetyrespect.se.
Vi välkomnar gärna kvinnliga sökande.