Fallskyddsmontör i Göteborg

Vill du också arbeta med att skydda liv? På SafetyRespect går vi till jobbet varje dag för att byggarbetarna ska kunna jobba säkert och komma hem till sina familjer. Vi söker nu dig som vill jobba som montör i Göteborg med ett glatt gäng kollegor med god kamratanda. Du ska gilla fysiskt arbete utomhus året om och känna dig bekväm på höga höjder.

Vi söker en händig, pålitlig och trygg person som respekterar höjder och är beredd att hugga i. Efter att du blivit fullt utbildad som fallskyddsmontör axlar du rollen våra kunder efterfrågar – en expert på fallskydd för byggarbetsplatser. Vi erbjuder montage av fallskydd på våra kunders byggprojekt och det är där vi behöver dig. Arbetet är delvis självständigt och innebär problemlösning på plats.

Vårt verksamhetsområde är byggarbetsplatser inom Göteborgsregionen såväl som övriga landet. Resor med övernattning förekommer.

ETT GLATT MONTAGEGÄNG MED GOD KAMRATANDA
SafetyRespect erbjuder relevanta utbildningar, marknadsmässig lön efter erfarenhet, samt möjlighet att utvecklas inom ett ambitiöst företag som är under stark tillväxt. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du påverkar din arbetsdag i stor utsträckning. Vi är ett glatt montagegäng med god kamratanda där individen värdesätts. Bli vår nya kollega och bidra till säkrare arbetsplatser.

KOMPETENSKRAV
• God fysik
• Flytande svenska i tal och skrift
• God engelska i tal och skrift
• Gymnasieutbildning
• B-körkort

Tidigare erfarenhet inom byggbranschen som ställningsbyggnation, montage samt praktiskt arbete på tak eller liknande är meriterande. Vilja, flexibilitet och ansvarstagande är egenskaper som vi värdesätter högre än formella meriter.

PLACERING AV TJÄNST
• Göteborg

ANSTÄLLNING
• Arbetstid: Heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse

FRÅGOR OCH ANSÖKAN
Frågor till Kim Hallgren 070-679 55 95 kim.hallgren@safetyrespect.se
Maila din ansökan med CV och personlig beskrivning till kim.hallgren@safetyrespect.se


 

OM SAFETYRESPECT
SafetyRespect Skandinavien har idag ca 70 medarbetare fördelat på följande orter: Oslo, Stockholm, Östersund, Göteborg och Malmö. Vi är ett entreprenörsdrivet företag med hög intern kompetens som tycker att det är viktigt med glädje på jobbet. Bolaget är på stark frammarsch och räknar med att fortsätta växa i såväl Norden som övriga Europa. Vi är ett härligt och motiverat gäng med en stor portion humor vilket skapar både engagemang och god stämning. Vi brinner för våra produkter och jobbar kundorienterat för att fortsätta vara framgångsrika på marknaden. Varmt välkommen till oss!