2013-09-10 SafetyRespect expanderar kraftigt och söker säljare till distrikt Göteborg och Malmö

Säljare på SafetyRespect

SafetyRespect expanderar kraftigt och söker säljare till Göteborg och Malmöområdet. Vill du vara med att skapa en säkrare arbetsmiljö på Sveriges byggarbetsplatser?

Vi söker en säljare som aktivt skall hjälpa byggföretag och byggprojekt att skapa säkra arbetsplatser.  Vi jobbar utåtriktat med hög energi och tydlig struktur. Lämplig bakgrund är att du har jobbat inom byggbranschen och har erfarenhet av byggprocessen och olika byggmetoder. Kanske jobbar du idag inom prefabindustrin, eller som arbetsledare på byggföretag eller liknande. Det viktiga är att du är driven, är engagerad och tycker att det ska bli intressant och roligt att skapa säkra arbetsplatser. Du skall ha lätt att jobba självständigt och driva dina projekt framåt. Du skall ha förmåga att etablera och vårda kundkontakter samt tycka det är kul att utveckla ”affärer”. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

SafetyRespect AB är ett svenskt innovationsföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför fallskyddslösningar till byggbranschen. Vår drivkraft är att alla ska känna sig trygga på arbetsplatsen och kunna fokusera på uppgiften istället för den egna säkerheten. Som specialister inom fallskydd är vi tidigt med i byggprocessen för att hjälpa kunden med att lösa alla fallskyddssituationer som kan uppstå. Vi genomför beräkningar, tar fram dokumentation, producerar och levererar lösningar till allt från stora till små byggprojekt. Våra produkter och tjänster bidrar till ökad säkerhet och kvalitet, samt effektivare arbete med bättre totalekonomi som följd.

Är du intresserad? Skriv i så fall några rader om dig själv och maila till per@safetyrespect.se