2008-08-26 Ny kraftfull pannlampa i lager, Petzl ULTRA!

Ergonomisk och oerhört kraftfull pannlampa för krävande aktiviteter och arbeten. Petzl ULTRA är perfekt för dig som arbetar inom gruv-, kraft- och tyngre tillverkande industri likaväl som räddningstjänst och polis. Petzl ULTRA BELT är perfekt för aktiviteter som orientering, löpning, skidåkning med mera.

Finns i två modeller:
• ULTRA BELT ger högst prestanda och minimerar vikten på huvudet.
• ULTRA minimerar totalvikten.

Dioderna lyser med en effekt på 350 lumen i en vid och intensiv stråle som lyser under hela aktiviteten. 3 ljusnivåer låter användaren bestämma ljusstyrka efter aktivitet och behov av brinntid. Levereras med laddningsbart litium-ion batteri med batteriindikator. Ultra är oerhört driftsäker under alla väderförhållanden (stormsäker IP 66).