Jobba hos oss

postterminal_rosersberg_safetyrespect_061_edit

SafetyRespect är en fallskyddsspecialist som utvecklar, tillverkar och marknadsför fallskyddslösningar till byggbranschen. Drivkraften är att skydda liv på byggarbetsplatser. Som specialister inom fallskydd är vi tidigt med i byggprocessen och hjälper kunden att lösa fallskyddssituationer som kan uppstå. Fallskyddsprodukterna tillverkas i huvudsak i egen modern fabrik. Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar med service och logistik via egna depåer. Med stort engagemang och hög kompetens står vi nära våra kunder och skapar högsta säkerhet med bästa totalekonomi.

Projektledare med placering i Stockholm

Du är nyckelpersonen som ser till att allt flyter på!

I rollen som projektledare arbetar du nära våra kunders projekt och tillsammans skapas förutsättningar för en säker arbetsplats med kvalitet samt lönsamhet. I projektet är det du som är vår expert på rådgivning av fallskydd, planering och samordning. Du fungerar som navet i projekten och är den som håller i samordning med både interna supportfunktioner samt externa kontakter.

Du har ett öga för detaljer och gillar ordning och reda. Som person är du noggrann, flexibel och strukturerad. Du tycker om att ha koll och du har förmågan att gå in i detaljer och gå till botten med saker samtidigt som du också kan se en övergripande bild. Du är van att ha många olika arbetsuppgifter och du fattar de beslut som behövs. Du arbetar självständigt med eget driv samtidigt som du trivs i grupp.

Vi erbjuder en intressant position i ett expansivt företag som är inne i en fas av stark tillväxt. Vi sätter stort värde på din förmåga att vara driven, kommunikativ och lösningsfokuserad. Några års erfarenhet av liknande roll inom byggbranschen eller flera av ansvarsområdena, t.ex. arbetsledning, montageledning eller arbetsmiljö.

• Eftergymnasial utbildning med byggteknisk inriktning.
• Goda IT kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen.
• Svenska som arbetsspråk.
• B-körkort.
• Behärska Engelska både i skrift och tal.

Ansök redan i dag – Vi arbetar löpande med ansökningarna!
Vi jobbar i en mansdominerad bransch och välkomnar därför gärna kvinnliga sökande.
Frågor? Ring Kim Hallgren 0706-795 595.
Maila din ansökan till kim.hallgren@safetyrespect.se