Jobba hos oss

postterminal_rosersberg_safetyrespect_061_edit

SafetyRespect är en fallskyddsspecialist som utvecklar, tillverkar och marknadsför fallskyddslösningar till byggbranschen. Drivkraften är att skydda liv på byggarbetsplatser. Som specialister inom fallskydd är vi tidigt med i byggprocessen och hjälper kunden att lösa fallskyddssituationer som kan uppstå. Fallskyddsprodukterna tillverkas i huvudsak i egen modern fabrik. Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar med service och logistik via egna depåer. Med stort engagemang och hög kompetens står vi nära våra kunder och skapar högsta säkerhet med bästa totalekonomi.


Fallskyddsrådgivare med placering i Göteborg

Tjänsten som Fallskyddsrådgivare innefattar att som kundansvarig säljare arbeta med hela säljprocessen från första kontakt och leads via order till behovsanalys och kvalificering av affärsmöjligheter. I rollen ingår bearbetning av befintliga och nya kunder samt att vara företagets ansikte utåt. Rollen måste också samverka internt med olika kategorier så som inköp, projektering, företagsledning, teknisk support och depåchef.

Kompetenskrav
Lägst 3 års erfarenhet från liknande befattning. Lägst 3 års gymnasial utbildning inom liknande områden. Kunskap och erfarenhet inom marknad och försäljning. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen. Hög social kompetens. God datorvana, MS-Office. Mycket goda kunskaper i Engelska, Svenska tal & skrift. Erfarenhet från betongbranschen alternativt montage erfarenhet därifrån är meriterande.

Ansvar
Skapa nya försäljnings/hyresaffärer med befintliga och nya kunder.
Skapa goda kundrelationer med såväl nya som befintliga kunder.
Hålla sig uppdaterad om företaget, omvärlden, priser och produkter.
Planera och genomför kundaktiviteter.
Bidra till att utveckla rollen som fallskyddsrådgivare
Använda de säljverktyg, system och hjälpmedel som finns.
Genomföra korrekta överlämningar av projekt till projektledaren.

Befogenheter
Boka och genomföra kundmöten i fält samt på depån.
Offerera och förhandla lösningar och priser inom fastställd ram.
Prioritera material behov till kundorder i samråd med depå/logistik.

Vi jobbar i en mansdominerad bransch och välkomnar därför gärna kvinnliga sökande.

Vid frågor, ring Dietmar Funkenberg 070 680 70 51 eller maila din ansökan till dietmar@safetyrespect.se

 

 

Fallskyddsmontör/Specialist Västra Götaland

Safety Respect AB levererar fallskyddslösningar till byggarbetsplatser runt om i landet. Vi erbjuder även montage på plats och det är där vi behöver dig.

Du kommer att arbeta i ett 2-mannalag ute hos våra kunder och montera våra produkter och lösningar. Arbetsmiljön är till största delen byggarbetsplatser i Västra Götaland men resor inom övriga landet kan förekomma.

Du är en trygg, händig, serviceinriktad och pålitlig person med positiv attityd som inte är rädd för höjder och vill arbeta utomhus i ur och skur. Arbetet är delvis självständigt och innebär en hel del problemlösning på plats. I rollen som specialist ska du vara kunden behjälplig med projektering inför nya beställningar, eller vid tilläggsbeställningar på plats mm.

Erfarenheter som kan vara meriterande är jobb inom byggbranschen, ställningsbygge, praktiskt arbete på tak mm.

Vilja, flexibilitet och ansvarstagande är dock egenskaper vi värdesätter högre än formella.

Direkta krav är körkort B, samt mycket god svenska i tal och skrift.

Företaget erbjuder relevanta utbildningar, konkurrenskraftig lön efter erfarenhet, samt möjlighet att utvecklas inom ett ambitiöst företag under stark tillväxt.

 Ansökan och frågor kring tjänsten ställs direkt till

Dietmar Funkenberg 070-680 70 51

dietmar@safetyrespect.se

Fallskyddsmontör/specialist Göteborg/PDF

 

Projektledare med placering i Stockholm

Du är nyckelpersonen som ser till att allt flyter på!

I rollen som projektledare arbetar du nära våra kunders projekt och tillsammans skapas förutsättningar för en säker arbetsplats med kvalitet samt lönsamhet. I projektet är det du som är vår expert på rådgivning av fallskydd, planering och samordning. Du fungerar som navet i projekten och är den som håller i samordning med både interna supportfunktioner samt externa kontakter.

Du har ett öga för detaljer och gillar ordning och reda. Som person är du noggrann, flexibel och strukturerad. Du tycker om att ha koll och du har förmågan att gå in i detaljer och gå till botten med saker samtidigt som du också kan se en övergripande bild. Du är van att ha många olika arbetsuppgifter och du fattar de beslut som behövs. Du arbetar självständigt med eget driv samtidigt som du trivs i grupp.

Vi erbjuder en intressant position i ett expansivt företag som är inne i en fas av stark tillväxt. Vi sätter stort värde på din förmåga att vara driven, kommunikativ och lösningsfokuserad. Några års erfarenhet av liknande roll inom byggbranschen eller flera av ansvarsområdena, t.ex. arbetsledning, montageledning eller arbetsmiljö.

• Eftergymnasial utbildning med byggteknisk inriktning.
• Goda IT kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen.
• Svenska som arbetsspråk.
• B-körkort.
• Behärska Engelska både i skrift och tal.

Ansök redan i dag – Vi arbetar löpande med ansökningarna!
Vi jobbar i en mansdominerad bransch och välkomnar därför gärna kvinnliga sökande.
Frågor? Ring Kim Hallgren 070-679 55 95.
Maila din ansökan till kim.hallgren@safetyrespect.se

Projektledare Stockholm/PDF